5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve birebir eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Bunun derunin bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Ulaşım kolaylığı temin etmek ammaçlı kuruluşlmış merdivenlerin haricinde sevimli eminğimizi sağlayan merdivenlerdir. Meslek kurtarmak adına yangın merdivenleri içre âdemoğlu barındıran tüm konstrüksiyonlarda olmalıdır.

Esrar sızdırmaz özelliğine mevla olmalarından dolayı yangın çabucak insanların dumandan zehirlenmelerini engelleyen acil çıkış bapsı olarak bilinen yangın kapıları, yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat sair kapı imalatları gibi değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Çıkış Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanların rahat bir itmesi ile içeriden hariçya mevsuk açılmaktadır.

Hileışmutaş merkezi, sinema, meslek, sayrılarevi kadar toplu ömür alanlarında yangın bapsı kullanımı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, fabrika, otel kabil binalarda da ivedi çıkış kapıları yangın simultane kullanılır ve kombine tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise yer sarsıntısı gibi durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları haricen açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

şayet bir yangın kapısı derunin paha araştırması mimarilıyor ise bu durumda en esen seçenek ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile paylaşmak ve buna bakarak en akıllıca fiyatı koparmak olacaktır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını düzgün kontroller ile denetlemek ve muayene etmek değerlidir.

Yangın baplarında evgin durumlarda içeriden autarı dosdoğru eylem söylenti konusu olduğu için, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kal konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Kanat sayısı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara derece kaliteli bir gereç ile strüktürlacak üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

Bunlar gibi beniâdem trafiğinin çokça ve asayiş zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları tasarrufı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki binalarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları büyüklük izni alabilir.

Bu baplar, özellikle yangının çabucak yayıldığı alanlarda kullanılır ve oda içindeki insanların kötüın etkilerinden korunmasına yardımcı evet.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini normal görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. yangın kapısı Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mirlı kriterler görüş önüne hileınarak hüküm verilmektedir. Özellikle sevap bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page